Om

ej! Jag heter Marcus och jag är moderat…

Här tänkte jag skriva lite om vad jag är för typ helt enkelt. Nu tar det ju lite tid att formulera exakt vem man är….

Jag är en skåning som hittade kärleken i Skara när jag bodde i Göteborg. Först tog jag henne till mig, och sen drog vi till Skara. Alva föddes 2011, efter ett mörkt 2013 kom Viktor i februari 2014, nu bor vi i vårt lilla hus ett stenkast från Sil-jouren(ibland lite för nära med tanke på allt gott) i Götene.

Jag har alltid varit intresserad av prata, alltid haft egna idéer. I Göteborg kom dom första tankarna på att engagera mig, i Skara fick jag hjälp av Joakim Grundin att förverkliga tankarna och satt en kort tid i Barn- och Utbildningsnämnden. Har verkligen fått blodad tand.

Att ge sig in i politiken i Götene är tyvärr inget som är självklart, och det är mycket det här jag hoppas kunna förändra. Man skall inte behöva tänka på vad andra människor inte klarat av inom politiken utan vad man själv kan göra till sitt.

Att säga att man påbörjat det stora äventyret politiskt i Götene är ju lite dubbelt, men här kommer jag kunna påverka och här finns det så mycket mer potential än vad en del verkar se. Vi har enorma värden som tyvärr inte alltid syns. Att gräset är grönare på andra sidan staketet stämmer ju inte, och tillsammans kan vi göra vår lilla kommun riktigt riktigt bra. Det är i alla fall det jag kommer arbeta för.

Så kryssa gärna Källander!

 

Ps. Här hittar ni mer om mig; http://www.svt.se/nyheter/val2014/guide/kandidat/56994-marcus_kallander

Profilbild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: