Manifest

Vad vill jag göra om jag väl får något att säga till om… Det kommer du få läsa om här,lite pö om pö som vi säger i skåne. Den som väntar på något gott, väntar alltid för länge.

Föryngra förbättra förnya – Politiken i Götene med omnejd!

Föryngra – Trots att man är en sjuttiosjua så sänker man medelåldern på kommunfullmäktige bra många steg. Alla ålders kategorier borde vara med, en dröm är att få en liten MUF-sektion till byen.

Förbättra – Jag ser saker med nya ögon och tror mig kunna göra skillnad för kommunen.

Förnya – Ibland behöver en kommun lite nytt blod och det är där ni väljare kommer in, som dom säger på Rampljuset i Barnkanalen, 3-2-1 NI HAR MAKTEN. Det är som de grå säger, man har val och då påverkar man sen skall tystnad råda, kan väl inte direkt säga att jag håller med, MEN för att kunna göra skillnad måste man engagera sig och det gör ni genom ett kryss på den person ni vill skall representera er.

 

Jag tror på en moderat politik, jag tror på friheten att själv få välja. Jag tror att vi gärna vill behålla mer av vår lön och att vi bäst vet själv vad vi vill lägga den på. Jag tror på frihet under ansvar och att där man inte klarar av denna frihet sätts hårt mot hårt. Jag tror stenhårt på att ge våra barn val, sen är det upp till oss politiker att ställa in de ramar vi vill att valen skall finnas under. Jag tror att jag själv behövs i politiken, riks, region och framför allt kommunalt, jag vill något och vågar säga det. Jag vågar be om hjälpen för att veta vad ni vill och att vara ödmjuk inom politiken känns inte direkt vanligt förekommande. Jag vill ha ert kryss till hösten och kommer levererar när jag får ert förtroende!

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: